BLAGDANSKO KINO 2022.


U srijedu 14. prosinca 2022. održano je Blagdansko kino Osnovne škole Nikole Tesle u sklopu projekta „Teslina zimska čarolija“. Projekt je humanitarnog karaktera, a sav je prikupljen prihod usmjeren potrebitima. Organizatori Ana Lončarić i Jerko Fabić ističu kako su ovaj projekt pokrenuli s ciljem da se nakon pandemijskih godina, u kojem smo se udaljili jedni od drugih, ali i od samih sebe, vrati duh blagdana prošlih vremena, proširi i ojača zajedništvo te potakne pozitivno djelovanje. Istaknute aktivnosti projekta ove su godine bile Adventska tombola, Blagdansko kino,
X-MAS Escape te Najglas.

Blagdansko je kino unijelo posebno ozračje u prostor naše škole, a učenici su po završetku istaknuli kako im je ovo bilo nezaboravno i najbolje iskustvo do sad u školi. Učenici nižih razreda uživali su u projekciji prigodnog filma Klaus, dok je više razrede razveselila projekcija filma Arthur Christmas.

Učenici su na ulazu dobili i svježe pripremljene kokice, a dio čarobne atmosfere pogledajte u galeriji fotografija niže. Organizatori ističu kako će se na veliku radost učenika kino ponoviti još koji put u školi.